Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat

by Cristian Dobre

După ce în urmă cu doar câteva zile Brigitte a anunțat în hohote de plâns că ea și Florin Pastramă s-au despărțit, iată că acum apare soarele pe stradă lor. Cei doi s-au împăcat, iar acum sunt alături de familie!

Brigitte și Florin Pastramă au o relație tumultoasă și cu multe suișuri și coborâșuri, însă iată că dragostea lor e mai puternică ca niciodată, iar asta nu o spunem noi, ci imaginile care stau mărturie.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat!

În urmă cu doar câteva zile vedeta anunța într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars că ea și Florin Pastramă s-au despărțit, asta din cauza familiei lui, iată că acum cei doi sunt iar împreună și au lăsat toate problemele deoparte!

”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor!”, spunea Brigitte la Antena Stars cu doar câteva zile în urmă.

Iată că timpul le rezolvă pe toate, iar acum cei doi sunt din nou împreună. Cu doar câteva minute în urmă vedeta a postat pe contul său de Instagram mai multe filmulețe din casă acolo unde stătea la masă alături de câteva dintre rudele lui Florin Pastramă, dar și de fiica ei Sarah, însă bineînțeles și cu soțul său!

Brigitte a fost surprinsă cu un cadou din partea lui Florin Pastramă!

Acesta a surprins-o cu un nou cadou pe Brigitte după împăcarea cu el, iar vedeta imediat a publicat totul și pe rețele de socializare, fiind foarte fericită în aceste momente!

”Am primit de la Florin un buchet cu 101 trandafiri”, le-a spus bruneta fanilor pe InstaStory.

Brigitte a ținut să mai precizeze că lucrurile par a se fi liniștit în familia lor, iar acum tot ceea ce vor e ca lumea să-i lase în pace și ca ei să-și poată continua mariajului!

”Toate cărțile s-au dat pe față, o să mâncăm liniștiți și să sperăm că ne lasă și lumea în pace!”, a mai spus Brigitte!

Declarație de dragoste pentru soția lui!

Deși relația lor este una plină cu multă tensiune, dar și pasiune, cei doi își trăiesc iubirea la cote maxime, indiferent de situațiile grele prin care trec.

Florin Pastramă a ținut să-i spună soției sale cât de mult înseamnă pentru el, printr-un mesaj simplu, dar care contează foarte mult pentru brunetă: ”Te iubesc!”

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments