Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit!

by Cristian Dobre

Brigitte a ajuns la capătul puterilor, iar în exclusivitate pentru Antena Stars vedeta a anunțat că s-a despărțit de Florin Pastramă, soțul ei! Separarea s-a produs din cauza problemelor pe care soțul său le are cu familia lui!

Deși au spus mereu că au o relație tumultoasă, Brigitte și Florin Pastramă s-au separat, iar anunțul despărțirii a fost făcut chiar de ea în urmă cu puțin timp. Vedeta a anunțat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars că a decis să pună o pauză în mariajul său, asta pentru că Florin Pastramă a ajuns de nerecunoscut, iar totul se întâmplă din cauza problemelor pe care acesta le are în familie!

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit!

Brigitte a anunțat în interviul acordat pentru Antena Stars că a decis să pună punct relației cu Florin Pastramă, cel puțin pentru o perioadă, până când el își va reveni, asta după ce problemele din familia lui au ajuns să aibă efecte în relația lor de cuplu.

Vedeta a povestit că bărbatul cu care s-a căsătorit a ajuns să fie violent din cauza a ceea ce se petrecere în familia sa, iar mai mult de atât, familia soțului ei îi dorește vedetei răul și vrea să-i ia din bani.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extreodinart, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci.”, a spus Brigitte la Antena Stars!

Brigitte mărturisește că are foarte multe lucruri de spus, însă momentan nu va spune public tot ce se întâmplă în familia ei. Despărțirea dintre ea și Florin Pastramă s-a produs pentru siguranța copiilor săi, după cum a afirmat chiar ea în interviu!”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte!

A izbucnit în lacrimi!

Brigitte a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a adus aminte de episodul în care familia sa a dat mai multor publicații mesaje prin care au anunțat că aceasta ar avea coronavirus, pentru ca în acest fel să nu mai poată ieși din casă, reality-ul de la Antena Stars să fie suspendat, iar ea să rămână fără venituri pentru o perioadă!

Pentru a putea să treacă peste aceste neînțelegeri dintre ea și familia lui Florin Pastramă, bruneta a hotărât să rămână singură pentru o perioadă!

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments