Brigitte Sfăt, părăsită de iubit după scenele de la Ferma

by Cristian Dobre

Scenele incendiare dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă de la emisiunea Ferma se pare că i-aiu pus capac partenerului de viață al brunetei, Corneliu Oană. Acesta și-a făcut bagajele și a plecat din vila din Pipera.
După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt părea că și-a găsit liniștea alături de Corneliu Oană. Relația dintre cei doi părea a fi extrem de bună. Pe durata cât Brigitte Sfăt se află la show-ul Ferma, Corneliu Oană a locuit în vila vedetei din Pipera și s-a ocupat de cei doi copii ai acesteia: Robert și Sara.
Însă, potrivit click.ro, lui Corneliu nu i-au picat deloc bine scenele incendiare dintre logodnica lui și Florin Pastramă de la emisiunea de la Pro TV, astfel că a decis să-și facă bagajele și să părăsească vila din Pipera unde locuia cu Brigitte.
„Corneliu nici nu vrea să mai audă de ea. Nu a crezut că Brigitte poate fi în stare de așa ceva. Avea încrederea în ea, dar iată că s-a înșelat amarnic. El și-a făcut bagajul și a plecat de acolo încă de săptămâna trecută, după ce a văzut prima scenă incriminatoare. Inițial a crezut că e regie și a mai așteptat înainte să ia decizia definitivă. Dar apoi s-a convins că vede purul adevăr și a plecat fără să se uite în urmă. În momentul de față, copiii se află în grija bonei filipineze, iar Corneliu mai merge pe la magazinul din mall”, au declarat persoane din apropierea lui Corneliu Oană pentru sursa citată.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments