Brigitte Năstase s-a răzgândit. Ce a făcut-o să renunțe la divorț

by Dana B.

Zilele trecute, soția lui Ilie Năstase anunța în gura mare că nu mai vrea să fie doamna Năstase și că se va separa de fostul mare tenismen. Între timp, Brigitte Năstase s-a răzgândit și nu mai divorțează. Mai mult, bruneta lasă să se înțeleagă că între ei este doar lapte și miere.

La o săptămână de când se bătea cu pumnul în piept că nu-l mai vrea ca soț pe Ilie Năstase, acuzându-l că nu s-a detașat de fosta lui soție, Brigitte Năstase îi face complimente și surprize plăcute fostului mare tenismen. Bruneta nu numai că a uitat de divorț, dar a adoptat fix aceeași strategie din ultimii ani: după tunete și fulgere, totul este roz și minunat. Așa că, în momentul de față, Brigitte și Ilie Năstase își negociază „divorțul” la Saint Tropez„Pentru că astăzi (n.r. – joi) este doar pentru tine, îți urez La Mulți Ani, sănătate, împlinire spirituală și ochișorii ăia verzi și blânzi ai tăi să nu mai fie triști niciodată”, i-a scris Brigitte cu doar câteva minute înainte de a-i pregăti o petrecere-surpriză într-un celebru club din Saint Tropez.

Toată această schimbare radicală pare să se fi datorat informației cum că Amalia Năstase, fosta soție a tenismenului, este pregătită să se mute în America.

Brigitte Năstase nu mai divorțează de Ilie

Ultimul așa zis divorț a fost invocat de Brigitte pe motiv că în mariajul ei există și o a treia persoană, anume, fosta soție a lui Ilie, Amalia. ”Astăzi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru că m-a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirea fostei soții, de faptul că non-stop își folosește copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată, o mașină nouă. Vreau să înțelegeți faptul că anul trecut soțul meu i-a dat acestei dudui 1.200.000 de euro, iar în fiecare an peste 300.000 de euro, în condițiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum și tot felul de lucrări de șantier pentru câțiva bănuți”, a postat Brigitte.

Aflată în America, Amalia Năstase a preferat să nu dea nici o replică oficială, ci doar să-i trimită niște mesaje cu ajutorul unor fotografii sugestive. „Scandalul” s-a aplanat în momentul în care Brigitte a aflat că fosta soție a lui Ilie are gânduri mari să se mute definitiv în SUA. Bruneta nu numai că s-a calmat, dar și-a schimbat complet atitudinea față de partenerul ei de viață.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments