Brigitte Năstase, în culmea disperării

by Dana B.

Brigitte Năstase a început săptămâna prost. Soția fostului mare tenismen Ilie Năstase s-a plâns prietenilor de pe o rețea virtuală de o experiență neplăcută pe care a trăit-o pe aeroport.

„Cea mai proastă săptămână! A început destul de prost, cu confiscări de telefoane, mai rău ca la şcoală şi s-a terminat cu alergături între două aeroporturi low cost. Dar punctul culminant a fost atunci când am aşteptat în zadar ca bagajul meu în care erau toate hainele preţioase de vară şi pantofii preferaţi + 7 perechi de ochelari toţi 2017, şi nu a mai sosit. Deşi cursa Milano-Bucureşti era o cursa directă, eu cu mânuţa mea am predat bagajul. Jur că nu am vrut de la început să merg în Sardinia. Înţeleg să mă sacrific eu pentru copii, dar şi hainele, asta chiar nu vroiam să sacrific”, a scris Brigitte Năstase, pe Facebook.

Lui Brigitte Năstase îi plac lucrurile scumpe și pune mare accent pe imaginea ei. Nu de puține ori, ea a declarat că după fiecare ceartă cu Ilie, drept consolare fie primea un cadou substanțial de la fostul tenismen, fie își cumpăra singură câte o rochie sau o geantă semnată de un brand de lux. Cu toate acestea, în ultima perioadă, Ilie Năstase nu i-a mai oferit niciun cadou, iar Brigitte a ajuns în situația de a purta aceeași rochie de mai multe ori.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments