Bosniacul Branko Grahovac e noul portar al UTA-ei!

by Sorin Haut

UTA a bătut palma cu bosniacul Branko Grahovac, portar cu mare experienţă în Liga 1. După patru ani la Oţelul şi trei la Iaşi, masivul goalkeeper care chiar mâine împlineşte 34 de ani, şi-a dat acordul pentru a evolua sub culorile Bătrânei Doamne. Cu peste 150 de prezenţe pe prima scenă, Grahovac e o garanţie importantă în tentativa UTA-ei de a promova, Mihalcea optând şi în poartă pe experienţă. Noul portar al UTA-ei a fost coleg, la Iaşi, cu Ciucă, dar şi cu alte două achiziţii estivale ale UTA-ei, Grigorie şi Roman. UTA se mai bazează în poartă pe Barna şi juniorul Mara.

UTA a confirmat oficial mutarea: „Conducerea clubului nostru a ajuns, în această după-amiază, la un acord cu portarul Branko Grahovac. Născut pe 8 iulie 1983, goalkeeperul bosniac (1,90 m) s-a afirmat pe prima scenă din România între buturile Oțelului Galați: alături de formația de pe malul Dunării a cucerit, în 2011, titlul de campion și Supercupa României. Înainte să ajungă în Liga I, a mai jucat la Bratstvo Gracanica, Zeta Golubovic, Zeljeznicar și Borac Cacak. Mai are o experiență în Turcia, la Kahmramanmarașspor, iar din 2014 a jucat la CSM Politehnica Iași.

În cei patru ani petrecuți la Galați și cei trei de la Iași a strâns 180 de meciuri în prima ligă din România, care se adaugă celor 81 din Superliga din Serbia. În ultimele trei sezoane, are 44 de partide fără gol primit, iar anul acesta a fost desemnat şi cel mai bun portar din play-out. Are 6 prezențe în Champions League și alte 7 în Europa League”, se menţionează pe site-ul oficial al UTA-ei.
Foto: uta-arad.ro

Facebook Comments