Brad Pitt, într-o nouă relație

by Cristian Dobre

Brad Pitt are o relație cu o altă actriță de top a Hollywood-ului, la trei ani după ce Brad s-a despărțit de fosta lui soție, Angelina Jolie.
Actorul în vârstă de 55 de ani se întâlește cu Charlize Theron (43 de ani). Cei doi au început să se placă după ce fostul logodnic al lui Charlize Theron, Sean Penn, le-a făcut cunoștință, arată The Sun, care citează surse anonime. Cei doi ar fi fost văzuți împreună la un eveniment discret de showbiz la care s-a difuzat filmul „Roma”, în urmă cu o săptămână, în Hollywood-ul de vest.
„Ea a băut un cocktail cu votcă, în timp ce el a băut numai apă minerală. El a cuprins-o cu mâna pe la spate, iar la un moment dat, i-a făcut cu ochiul. Amândoi par fericiți”, a declarat sursa. Brad Pitt a decis să nu mai consume alcool după despărțirea de Angelina Jolie. Cei doi ar fi început să se întâlnească în jurul Crăciunului și ar fi petrecut mult timp la reședința lui din California, fără să-i întâlnească, încă, pe copiii lui Brad. Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în 2016, după un deceniu de relație, între ei intervenind certuri dese. Anterior, Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston, de care a divorțat după ce a început o relație cu Jolie.
Charlize Theron a fost logodită cu actorul Sean Penn, dar cei doi s-au despărțit în anul 2015. Timp de 9 an (2001-2010), actrița a avut o relație cu un alt coleg de breaslă, Stuart Townsend. Theron are doi copii, ambii adoptați.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments