Brad Pitt, în tandrețuri cu cel mai tare manechin din toate timpurile

by Dana B.

Brad Pitt se pare că a renunțat la ideea de a se împăca cu Angelina Jolie de dragul copiilor, ba, mai mult, acesta a decis să o dea uitării și a pus ochii pe o altă frumusețe de la Hollywood. Celebrul actor a fost surprins la o întâlnire romantică cu Elle Macpherson (53 de ani), australianca considerată cel mai tare manechin din toate timpurile,  poreclită „Corpul”.

Potrivit revistei „New Idea”, Elle s-a despărțit recent de soțul ei miliardar, Jeffrey Soffer, și și-a găsit rapid alinare în brațele lui Brad Pitt. Cei doi au fost surprinși în timpul unei întâlniri la Hollywood, într-un club, unde erau foarte apropiați și păreau atrași unul de celălalt.  „În mod evident, păreau că se simt foarte bine împreună, ca un cuplu aflat la o întâlnire intimă. Ea stătea cu mâna pe brațul lui și își punea părul pe umărul lui”, a declarat o sursă pentru revista menționată.

Elle Macpherson este poreclită „Corpul” pentru silueta ei de invidiat

Totodată, și actorul, în vârstă de 53 de ani, părea foarte încântat de compania blondei. „Râdea la orice spunea ea și erau foarte apropiați. Au flirtat non-stop”, a mai spus sursa.

Cei doi s-au cunoscut, în 1999, pe platoul de filmare de la serialul „Friends”, pe vremea când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston, care a jucat în celebrul sitcom. Brad și Elle au început să se întâlnească la doar câteva săptămâni după ce supermodelul s-a despărțit de afaceristul Jeffrey Soffer.

Australianca și cei doi băieți ai ei, Flynn (19 ani) și Aurelius (14 ani), s-au mutat deja din vila din Miami, unde locuiau împreună cu miliardarul, în vârstă de 44 de ani. Elle Macpherson este  considerată cel mai tare manechin din toate timpurile,  iar porecla  „Corpul”, ce i-a fost dată în urmă cu aproape patru decenii i se potrivește minune, aceasta afișând și la 53 de ani un corp de invidiat, fără urme de celulită și perfect tonifiat.

Angelina Jolie a decis să divorțeze de Brad Pitt, anul trecut, în septembrie

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, anul trecut,  invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie. Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments