Bono, la un pas de moarte de mai multe ori

by Dana B.

Solistul trupei rock U2, Bono a mărturisit într-un interviu acordat pentru The Rolling Stone că a fost la un pas de moarte.

În timpul unei discuții cu co-fondatorul revistei, Jann Wenner, cântărețul a spus a încercat să nu vorbească despre acel moment deoarece a vrut să se protejeze de ”telenovela” care ar fi apărut dacă se afla public despre acest lucru.

„Acum vreau să vorbesc despre această chestiune într-un mod care să le permită oamenilor care au trecut prin asta să umple golurile pe care le au”, a explicat Bono.

Bono a suferit de cancer la gât în 2000, dar a reușit să treacă peste cu bine, apoi a suferit de hernie de disc în 2010, iar în 2014 a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe în urma unui accident de bicicletă. Nu este clar, însă, dacă la aceste experiențe se referă solistul U2 când a spus că a fost la un pas de moarte.

Această ultimă experiență și faptul că a pus ceea ce i se întâmpla lui în contextul general al lumii s-a inspirat să scrie piesele de pe ultimul album al trupei, lansat pe 1 decembrie: „Songs of Experience”. „Această apocalipsă politică din Europa și America a rimat perfect cu ceea ce se întâmpla în viața mea. Și am avut parte de o mulțime de lovituri de-a lungul anilor și apoi îți dai seama că nu de fapt nu ești un tanc”, a spus artistul.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate