Bolidul de peste 200.000 euro a lui Tzancă Uraganu, făcut praf într-un accident

by Andreea Radu

Unul dintre bolizii de lux ai lui Tzancă Uraganu a fost făcut praf. Mașina de 220.000 de euro, care era condusă de șoferul fratelui manelistului, a lovit patru autoturisme, apoi a intrat într-un copac. Din fericire, nu au fost victime, însă pagubele materiale sunt uriașe.
Șoferul maşinii a fost testat pentru droguri și alcool, iar rezultatul a fost negativ, scrie antena3.ro.
„A depășit șoferul meu, șoferul de atâția ani de zile, cred că pentru prima oară când face accident. A atins și în momentul când a atins, a pierdut controlul mașinii și ne-am învârtit așa în carosabil până am intrat unde vedeți”, a povestit fratele manelistului.
„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru, s-a produs un accident.
La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicate 4 autoturisme, respectiv 2 aflate în mers, iar celelalte 2 fiind parcate, toate pe același sens de mers.
În urma accidentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative, iar unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul drug test, care a evidențiat un rezultat negativ”, transmite IPJ Ilfov.

Facebook Comments