BOGDAN DAVID, INVINGATOR SURPRIZA IN PRIMA ETAPA A CAMPIONATULUI ARADULUI LA SAH BLITZ

by webeditor

Campionatul Aradului la blitz a debutat vineri seara cu o surpriza, prima etapa fiind castigata de un copil de 11 ani, in conditiile in care la turneu au participat multi jucatori cu experienta printre care si un maestru international!

Este vorba de Bogdan David (Sah Club Vados, campion al Uniunii Europene la juniori 10 ani anul trecut – foto) care a castigat turneul cu 7 puncte din 9 partide. El a avut acelasi numar de puncte, dar un coeficient Bucholtz mai bun decat al ocupantului locului doi, Sandu Ungureanu (Vados), un specialist al blitzului. Pe ultimul loc al podiumului a urcat maestrul international Mozes Ervin (Universitatea Arad), primul intr-un grup de trei jucatori cu 6 puncte, alaturi de Alexandru Brosman (Universitatea Arad) si Rodel Rujan (Vados).

Conform regulamentului turneului primii cinci clasati la general si primii trei clasati la juniori sub 14 ani primesc bonificatii in clasamentul general.

Campionatul Aradului la blitz se desfasoara de-a lungul a 20 de etape pe parcursul anului 2014. Poate participa orice iubitor al sahului, legitimat sau nelegitimat. Etapa a doua va avea loc vineri 7 martie de la ora 18,30 la sediul clubului Vados din Arad, Bd. Revolutiei nr. 29 ap.11. Informatii si inscrieri pe www.vados.ro.

Facebook Comments