Bogdan Apostu îi laudă pe utişti: „Măria Sa, fotbalul, i-a răsplătit pe cei mai buni”

by Sorin Haut

Laszlo Balint și Bogdan Apostu au făcut tandem perfect pentru UTA, în acest sezon istoric de Liga a II-a. Foarte buni prieteni şi în acelaşi timp profesionişti, fiecare pe partea lui, cei doi au reuşit să readucă Aradul în elita fotbalului românesc, formând o echipă practic aproape de la zero! Ambii au şi evoluat  pentru UTA, cu atât mai frumoasă şi notabilă performanţa lor. Impresar de fotbaliști, Apostu i-a susţinut pe arădeni din tribuna oficială a arenei „Nicolae Dobrin” și la final s-a alăturat sărbătorii. Mesajul lăsat pe Facebook vi-l prezentăm mai jos:

Mai presus decat functiile pe care le ocupam intr-un moment sau altul al vietii noastre, suntem oameni, cu trairi, sentimente si emotii. Astazi, UTA sarbatoreste din nou promovarea in liga 1 dupa o pauza de 18 ani! Pentru mine personal, este o seara a mandriei si a implinirii profesionale, chiar daca sufleteste, din punct de vedere al implicarii emotionale, a fost probabil cel mai greu moment de gestionat. Astazi, UTA, unde reprezint 15 jucatori, condusa de pe margine de un Gyuszi Balint imperial, de un luptator si un antrenor extraordinar, a promovat in Liga 1 impreuna cu FC Arges, al carui antrenor este Ionut Badea, nasul copiilor mei.

Dumnezeu a vrut sa fie asa, pentru ca, pana la urma, Maria Sa fotbalul i-a rasplatit pe cei mai buni, cei care merita sa ajunga in Liga 1. UTA (cea mai buna echipa a sezonului) si FC Arges (cea mai buna echipa a play-offului). Mandru de voi, baieti! Voi ati facut posibil visul asta, ati scos mii de oameni in strada si ati ramas in istoria Aradului cu litere de-o schioapa! Felicitari UTA! Bravo baieti, bravo Gyuszi! Bravo, Ionut! THE BEST IS YET TO COME!

Presa centrală s-a grăbit să-i anunțe deja transferați la UTA, pentru noul sezon de Liga 1, pe mijlocașul Neluț Roșu și atacanții Vlad Morar și Ioan Hora, dar Bogdan Apostu, impresarul celor trei, nu a confirmat încă nimic, în zilele următoare fiind aşteptată demararea „operaţiunii UTA în Liga 1”.

 

 

Facebook Comments