Bobby Păunescu are o nouă iubită

by Cristian Dobre

Cunoscutul regizor Bobby Păunescu este foarte posibil să își fi refăcut viața, după divorțul de Alice Peneacă. Posibila actuală iubită est cu 20 de ani mai tânără și seamănă leit cu fosta nevastă.

La cei 45 de ani ai săi am putea spune că Bobby Păunescu își trăiește a doua tinerețe.

Continuă să cucerească femei superbe, cu forme de invidiat. Regizorul și omul de afaceri care a divorțat de fotomodelul Alice Peneacă în urmă cu doi ani, iar acum, pare să își fi găsit, din nou, fericirea.

Imaginea care i-a dat de gol.

Afaceristul deţine în Lugano, Elveţia, o vilă de lux, de unde a postat, recent, o fotografie. La scurt, aceeași poză a fot postată, într-un InstaStory, de femeia despre care se presupune că i-ar fi parteneră. Nu prea am crede că este doar o simplă coincidență.

Este vorba despre Claudia Maria Dumitru, o tânără de doar 24 de ani.

De necrezut, dar și ea este tot fotomodel. Are un trup de invidiat și tot viitorul în față.

Uitându-ne atent la trăsături putem observa că seamănă leit cu Alice Păunescu, fosta nevastă a omului de afaceri: piele bronzată, ochii verzi și părul lung, cu bucle atrăgătoare. Nu e de mirare că regizorului i s-au aprins călcâiele.

În anul 2015, Alice Peneacă şi Bobby Păunescu s-au căsătorit. Aveau deja doi ani de relaţie când au decis să facă marele pas. Din păcate, relaţia lor nu a fost una de durată, în 2017 au apărut speculaţii despre divorţul celor doi.

În octombrie 2018, într-un interviu pentru revista perfecte.ro, Alice Peneacă a confirmat că este în plin proces de divorţ, la trei ani de când s-a cununat cu Bobby Păunescu. „Din păcate, aşa este viaţa, cu bune şi cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate“, declara la momentul respectiv Bobby Păunescu.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments