Black Eyed Peas va concerta în România

by Cristian Dobre

Trupa Black Eyed Peas va concerta vara aceasta în România. Trupa americană va urca pe scenă la Festivalul Untold, care se va desfăşura între 2 şi 5 august la Cluj-Napoca.

“După succesul răsunator al turneelor The E.N.D, The Beginning, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la evenimente speciale din lume, precum finala Champions League, Billboard Music Awards şi concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester. Untold ajunge astfel printre elite, fiind singurul festival din Europa care a reuşit să-i convingă pe americani în acest an pentru a le oferi un show de excepţie fanilor săi”, au precizat organizatorii.

Black Eyed Peas va urca pe scenă în ultima zi a festivalului

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deţine şase premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 75 de milioane de copii în întreaga lume. Recent, hitul “I gotta feeling” a primit Discul de Diamant. Primul lor hit a fost single-ul “Where Is The Love?” din 2003, urmat de o serie lungă de hituri internaţionale, cum ar fi „Pump It”, „Let’s Get It Started”, „I Gotta Feeling”, „Don’t Stop the Party”, „Meet Me Half Way”, „Boom Boom Pow”, „My Humps”. Ea este una dintre puţinele trupe care au ocupat simultan locul 1 şi 2 în Billboard Hot 100. La concertul susţinut pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste un milion de spectatori, iar concertul de la Cupa Mondială din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori.

În 2017, show-ul lor de la finala Champions League, în faţa a peste 80.000 de spectatori a fost unul din cele mai apreciate concerte din lume, grupul american situându-se, în ultimii zece ani, în topul trupelor cu cele mai impresionante prestaţii live.

Toate piesele celebre, dar şi melodii de pe cel mai nou album, ”Ring the Alarm”, se vor auzi live, în vară, pe scena principală a festivalului Untold. Black Eyed Peas va urca pe scenă în ultima zi a festivalului, duminică, 5 august.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments