BILETE MAI IEFTINE LA INTERCITY PENTRU DOAMNE SI DOMNISOARE DE 8 MARTIE

by Cosmin Mihuta

CFR Călători acordă reduceri de 50% la prețul biletelor pentru trenurile InterCity pentru doamne și domnișoare în data de 8 martie, informează compania.

Oferta este valabilă pentru călătoria în trafic intern, la următoarele trenuri InterCity: IC ‘Dacia’ 346 și 347 și IC ‘Ister’ 472 și 473 cu plecări din: București Nord, Ploiești Vest, Sinaia, Predeal, Brașov, Sighișoara, Mediaș, Blaj, Teiuș, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad, și retur; IC 533 Teiuș — Cluj Napoca, cu plecări din: Războieni, Câmpia Turzii, Cluj Napoca; IC 532 Cluj Napoca — București Nord, cu plecări din: Câmpia Turzii, Războieni, Teiuș, Blaj, Copșa Mică, Mediaș, Sighișoara, Brașov, Predeal, Sinaia, Ploiești Vest.

Oferta este disponibilă doar la casele de bilete și este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât și la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului de 5 lei se achită integral.

 

Sursa: http://www.agerpres.ro/economie/2014/03/04/bilete-pentru-trenurile-intercity-la-jumatate-de-pret-pentru-doamne-si-domnisoare-de-8-martie-13-21-32

Facebook Comments