Bigfoot Junior – filmul lunii mai, la cinematograful din Grădiște

by Dana B.

În ultima sâmbătă din luna mai, cei mici și cei mari sunt invitați la o comedie plină de suspans la cinematograful din Grădiște.

Bigfoot Junior, o animație pentru întreaga familie, este filmul care va fi difuzat, sâmbătă, 26 mai 2018, de la orele 10.00 și 12.00.

Bigfoot Junior este un film agreabil pentru părinţi şi foarte potrivit pentru spectatorii mai mici.

Filmul se concentrează pe legăturile indestructibile de familie şi se foloseşte cu succes de umor, acţiune şi o temă modernă – cercetarea genetică, combinată cu aviditatea unei mari corporaţii de a da lovitura – pentru a adapta legenda lui Bigfoot.

Prețul unui bilet de intrare costă 8 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii. Biletele se vor putea achiziționa de la cinematograf, cu o oră înainte de începerea proiecțiilor.

Pentru grupuri mai mari de 5 persoane se pot face rezervări la adresa de email: [email protected] și la telefon 0740-946 821 (între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

Aceasta este cea de-a patra proiecție de film din acest an de la cinematograful din Grădiște, fiecare dintre proiecții beneficiind de un număr mare de spectatori, ceea ce a determinat organizatorii să mărească numărul proiecțiilor.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, derulat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

Bigfoot Junior, Belgia, Franța 2017

Durată: 91 minute

Rating: Audiență generală

Dublat în limba română

Facebook Comments