Bietul Arad! Ne aşteaptă zile (şi mai) negre: pe lângă că nu e angajat nicăieri, firma pe care o „manageriază“ noul administrator al oraşului merge pe minus

by Adrian Pavel

Bogdan Boca are toate referinţele pentru a candida la funcţia de… Bulă al municipiului Arad. Cea mai bună recomandare o are din partea mentorului Călin Bibarţ, cel care, din motive doar de el înţelese, l-a propulsat pe micuţul Bulă în ditamai funcţia de administrator al municipiului Arad. O funcţie care înţelegem că trebuie să ţină cont de interesele oraşului în primul rând, nu doar de cele ale intereselor de partid, aşa cum a fost până acum, dar pentru care trebuie să deţii o anumită pregătire şi experienţă profesională. Pe care domnul Boca NU le deţine, din plin.

Ba mai mult, acolo unde pune mâna Bogdănel se lasă cu minus. Production Management Solutiones SRL – neinspirată până şi denumirea, este firma pe care o deţine Boca din 2012. „Soluţiile“ sale în ceea ce priveşte managementul de producţie au fost însă mai mult pe minus decât măcar apropiate de ZERO! Dacă ne uităm pe bilanţul ultimilor trei ani ai firmei lui Boca, constatăm că în anul 2019 firma a „produs“ 48 de lei. Şi ăştia pe minus! În schimb, anul 2018 a fost unul de vârf pentru firma lui Boca. Experienţa şi priceperea sa în a oferi soluţii de management în producţie a atins apogeul: ZERO! Măcar nu a fost pe minus, cum ar spune optimiştii! Din păcate, realitatea a fost cruntă în anul 2017, când firma administrată de Bogdan Boca a „produs“ un minus de 18.660 lei.

Înţelegem de aici motivul pentru care Bogdan Boca nu a fost angajat niciunde în ultimul an. Este pentru binele lui. Ce nu înţelegem este însă vina pe care o poartă municipiul Arad. De ce administrarea oraşului, fonduri uriaşe de bani, au fost date în grija unui astfel de personaj?

 

Facebook Comments