BIBI și Miliția Locală s-au pus pe ridicat mașinile pensionarilor care vor să se răcorească la BIDI

by Cosmin Mihuta

Arădenii care au ales duminică să se răcorească la Băile Termale din Gai (BIDI) au avut parte de o „surpriză“ oferită de primarul Călin Bibarț, zis BIBI, și Poliția Locală, devenită un fel de miliție, de când este condusă de fostul sereist Toma, miliție care și-a făcut un scop în sine din a amenda arădenii. Cât mai mulți și cât mai des. De altfel, primarul Bibarț este, credem noi, singurul din țară care și-a propus să crească sumele provenite din amenzi, de parcă el ar fi stăpânul Aradului și nu în slujba arădenilor, așa cum ne povestea în campania electorală.

Duminică, probabil de prea mult stat la soare, cuplul de iubitori de trotinete BIBI&Toma s-a gândit că pensionarii din Arad au venituri prea mari. Așa că, în zona BIDI și-a făcut apariția un grup de milițieni locali, cu sarcina trasată de a ridica mașinile pensionarilor și nu numai. Totul în huiduielile celor care au ales să se răcorească la BIDI, unde tarifele sunt pe măsura buzunarului arădenilor, spre deosebire de cele de la ștrandul lui Bibarț (probabil și ăsta e un motiv pentru a-i speria pe cei care merg la BIDI).

Luați la întrebări de pensionarii nemulțumiți, cu un tupeu nesimțit milițienii lui BIBI&Toma le-au recomandat celor prezenți să meargă la BIDI cu… trotineta. Probabil și milițienii au primit la rândul lor indicații prețioase din partea șefilor, să promoveze trotinetele, chiar dacă e vorba de o afacere privată.

Facebook Comments