Bibi inventează noi taxe, ca să poată plăti salariile zecilor de noi angajați din ultimii doi ani

by Florian Popa

Călin Bibi Bibarț, primarul Facebook-ului și, în timpul liber, al Aradului, are mare nevoie de bani, după ce în ultimii doi ani s-au făcut angajări cu nemiluita la primărie și alte instituții subordonate, de exemplu Poliția Locală (care se dorește a fi un SRI mai mic, la dispoziția primarului).
Și cum s-a gândit Bibi al nostru să acopere gaura generată de angajările suspecte, unii zic pe pile, din ultimii doi ani, în frunte cu cea a managerului-șomer Boca. Inventează noi taxe speciale, printr-un proiect care va intra vineri la vot în Consiliul Local Municipal Arad. În plină pandemie, când oamenii nu au după ce bea apă, Bibi s-a gândit că soluția salvatoare e introducerea unor noi taxe.
„Aradul nu se lasă mai prejos, iar vineri administrația liberală ne cheamă să votăm în Consiliul Local Municipal o serie de taxe speciale care țin de drepturile de proprietate, casă, teren, autoturism, respectiv de vânzarea și cumpărarea lor. PNL vă va spune despre tot felul de directive europene fanteziste, în timp ce USR va încerca să îi ducă pe arădeni cu preșul cu informatizarea și digitalizarea. Ce înseamă asta ? Credeți-mă ei sunt ultimii care știu pentru că vor fonduri din taxe și impozite în absența oricărui proiect de profil. Bani care nu vor face decât să umfle excedentul bugetar al Aradului și așa uriaș.
La guvernare, PSD a scos peste 100 de taxe și impozite pentru ca să vină dreapta să le reintroducă, plusând cu unele noi. E realitatea pe care o trăim zilnic, modul în care știu ei să guverneze, pe valul deprecierii nivelului de trai al românilor. Administrația Bibarț nu face altceva decât să se alinieze tonului dat de Cîțu”, declară consilierul municipal Cosmin Buruc.

Facebook Comments