Bibi habar nu are ce se întâmplă în primărie: a „pierdut“ 10 milioane de euro și 500 de apartamente

by Adrian Pavel

Primarul Bibarț șochează din nou și încearcă să ne prostească cu vrăjeli vânătorești. Prin intermediul unui comunicat de presă, aflăm cu stupoare că întregul program național PNRR a fost conceput și realizat „datorită“ lui. Așa își și începe vrăjeala domnul Bibarț: „Administrația Bibarț bifează încă o reuşită“, adică nici mai mult, nici mai puțin decât PNRR.

Bibarț se visează pe undeva prin munți, înconjurat de câinii săi, că prieteni nu prea are, nici măcar în propriul partid, cu praștia în mână, la vânat de veverițe și crede că cineva mușcă din momeala lui. Cum să ai atâta tupeu să spui că administrația ta catastrofală bifează PNRR-ul? Noaptea minții. 

Dar elucubrațiile edilului șef de abia acum încep. La cât de bine cunoaște treaba prin Arad, Bibarț ne-a informat prima oară că Aradul primește, evident, datorită „administrației Bibarț, care bifează încă o reușită“, 27 de milioane de lei și că 500 de apartamente vor fi reabilitate termic. Cineva i-a atras atenția că se face de râs și că a „pierdut“ 10 milioane de lei și încă 500 de apartamente. Așa că, în doar câteva momente, „administrația Bibarț“ a mai bifat o… mega-reușită, scoțând „din buzunar“ încă 500 de apartamente.

Astfel, numărul real al apartamentelor care urmează să fie reabilitate termic, datorită „administrației Bibarț“, este de 1.000, iar Aradul va primi 37 de milioane de lei.

Și ca să fie totul cât se poate de clar: Bibarț și „administrația“ lui de doi bani nu are niciun merit în primirea acestei sume.

Noapte bună, somnul lin…

Facebook Comments