Bibarț și Meszar au ascultat comanda lui Falcă și au reluat negocierile cu investitorii

by Sorin Haut

Primarul Bibarț a redevenit peste noapte foarte interesat de negocierile pentru UTA, reușind să readucă la masa negocierilor cele trei părți implicate: conducătorul de facto al clubului, Alexandru Meszar, Marius Grada, reprezentant al grupului de oameni de afaceri interesați să investească la UTA și Dan Proca, președintele Suporter Club UTA. Probabil împins de la spate de Falcă, Bibi încearcă să fie erou în această afacere, încercând să își crească cota în condițiile în care stă prost la nivel de imagine. Un aspect totuși pozitiv este că părțile s-au întors la masa negocierilor, iar UTA are din nou șanse bune să treacă la nivelul următor, odată cu intrarea în conducerea clubului a investitorilor conduși de Apreutese.

„Ca răspuns la solicitările venite din partea părților implicate în negocierile privind viitorul echipei UTA, dar și din partea multor cetățeni ai orașului, suporteri ai echipei, negocieri întrerupte la un moment dat, primarul Aradului, Călin Bibarț, a făcut toate demersurile necesare pentru ca aceștia să se întâlnească în prezența sa la Primăria Arad în vederea reluării discuțiilor.
Întâlnirea a avut loc azi, în biroul edilului și la ea au participat Marius Grada alături de avocatul Radu Buda, din partea noilor potențiali investitori, Daniel Proca din partea Suporter Club UTA și Alexandru Meszar din partea UTA.
După cum am afirmat public, mi-am arătat deschiderea față de solicitarea de a media un dialog deschis și benefic pentru clubul fanion al Aradului, UTA! Mă bucur că părțile implicate au răspuns pozitiv la disponibilitatea mea și că astăzi am putut fi gazda acestei întâlniri. Le mulțumesc pentru deschiderea arătată și cu optimism, sper ca această întâlnire să fie de bun augur pentru UTA și pentru ARAD. <<Bătrâna Doamnă>> trebuie să revină acolo unde îi este locul, în galeria campioanelor și cât depinde de mine, ca primar al Aradului, voi fi oricând parte constructivă din acest obiectiv!”, a declarat la finalul întâlnirii primarul Călin Bibarț.

 

Facebook Comments