Bibarț se laudă (din nou) cu investițiile altora. Astăzi, episodul „centura, pasajul și șanțul pentru apă“

by Florian Popa

Pentru cei care v-ați întrebat unde a fost primarul Bibarț în ultimele zile și v-ați îngrijorat că a lipsit de la sărbătorirea Micii Uniri de la 1869, nu vă faceți griji, nu scăpați așa ușor. Bibi e bine, umblă prin șanțuri pe centura Aradului, în goana după voturi, încercând să pară un primar gospodar, implicat în treburile orașului. Cel puțin așa reiese (și) din ultimul rond al primarului, realizat astăzi pe centura Aradului, unde se lucrează la mutarea rețelei de apă, investiție legată de viitorul pasaj de pe strada Șiriei, care se tot finalizează de vreo 12-13 ani.

Primarul Bibarț ne anunță (după ce subliniază că el nu are legătură cu pasajul, să fie clar, alții sunt de vină) că se lucrează la relocarea rețelei de apă din zona pasajului. Investiție care e enumerată de primarul Bibarț printre lucrurile cu care s-a implicat primăria în construcția noului pasaj. Fals, domnule primar, fals. Această lucrare, privind rețeaua de apă, e străină de administrația pe care o conduce Bibarț, fiind realizată tot în cadrul proiectului celor de la CNAIR, care construiesc pasajul. Așa cum și relocarea rețelei de electricitate (medie și înaltă tensiune e tot în sarcina CNAIR).

Rolul primarului Bibarț în acest proiect e cel mult să stea pe marginea șanțului unde se lucrează și să mănânce semințe în timp ce se uită la relocarea rețelei de apă. Cam aceeași sarcină pe care o are de când a ajuns primar și se uită cum se finalizează proiectele lăsate moștenire de faraonul Ghiță de la Brad.

Grea misie are domnul Bibarț. Nici nu e de mirare că are nevoie de atâtea pauze de relaxare la… vânătoare.

 

P.S. Vorba unui arădean care  comentat la postarea dumneavoastră: Pe șantier se poartă vestă și cască. Ce ziceți, domnule primar?

Facebook Comments