Bibarț nu îl iartă pe Cionca: „Este mai ușor să ierți un dușman decât un prieten”

by Adrian Pavel

Mesajul plin de remușcare… al lui Cionca, cu ocazia Sărbătorilor, în care își cere scuze (în cel mai sincer… mod cu putință) de la „cei față de care am greșit anul acesta” nu l-a înduioșat cu nimic pe primarul Călin Bibarț, camaradul său de partid.

Cionca a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj: „Îmi cer scuze de la cei față de care am greșit anul acesta. Când muncești la multe, când ai planuri mari, uneori lezezi fără să vrei. Sper ca în anul care vine să ne putem bucura cu toții de rezultatul acestei munci.Celor care ați fost aproape de mine, care m-ați incurajat sau m-ați criticat, cu care am lucrat cot la cot, vă mulțumesc pentru că împreună reușim să construim Aradul de care suntem cu toții mândri. Eu sunt conștient că avem încă multe decalaje de recuperat, comparativ cu alții. Dar muncim permanent la asta, muncim la premiere arădene, la întărirea economiei Aradului și la eficientizarea administrației, la creșterea interesului față de cultura, istoria și turismul arădean, la modernizarea spitalelor, la creșterea calității vieții prin extinderea rețelei de apă, canalizare și gaz, la reclădirea mândriei de a fi arădean.

Vă doresc un an cu bucurii și succese multe! La mulți ani, 2022!”.
Mesajele au curs pe pagina lui Cionca, în special de la apropiații sau membruții PNL care speră și visează la o funcție pe ici pe colo. Dar cel mai interesant și cu certitudine cel mai SINCER mesaj a venit din partea lui Bibarț, care a găsit un citat din William Blake (cu doi de l, domnule primar! – asta dacă tot îl citiți pe poetul londonez). Mesajul relevă însă cât se poate de clar relația pe care o au cei doi în interiorul partidului: „Este mai ușor să ierți un dușman decât un prieten”.
Facebook Comments