Bibarț ne scoate iar din anonimat – ne topește căldura și nu biruim cu țânțarii, dar ne luăm brad de Crăciun

by Adrian Pavel
Primarul Aradului, Călin Bibarț, face ce face și scoate orașul din anonimatul în care partidul său ne-a îngropat în ultimele aproape două decenii. Presa națională are subiecte „bune“ la Arad, de când primăria a fost câștigată de Bibarț. Iarna schimbă brazii după cum cad fulgii, rondurile sale (inutile) de seară – mai mult poluează aerul decât rezolvă ceva – sunt iarăși cunoscute, curățenia de primăvară – adică spălarea cu detergent a bordurilor puse cu atâta râvnă de mentorul său Ghiță Falcă – o începe în iulie, iar acum, când Aradul se confruntă cu cod portocaliu de caniculă, Bibarț face furori la televiziunile naționale cu fotografii în care apare punând globuri în bradul de Crăciun.
În loc să rezolve problema țânțarilor, Bibarț își face planul în iulie pentru cum va arăta bradul de Crăciun. După ce a tăiat o viață întreagă copacii din pădure, acolo unde este meseria sa de bază și unde, zicem noi că se descurscă cel mai bine, pe Bibarț l-a apucat dragostea față de pomi.
„Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim!
Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții!
Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, împodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani!
Acum doar probăm modelul la scară redusă…
Așteptăm opinii!
Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători“, scrie Bibarț pe Facebook.
Facebook Comments