Bibarț face comerț cu măști, în alte orașe se distribuie gratuit

by Cosmin Mihuta

Primăria Arad distribuie măști de protecție la chioșcurile de bilete ale Companiei de Transport Public Arad. Nu gratuit, așa cum s-ar fi așteptat arădenii, ci contra cost, la prețul de 1,5 lei bucata. Demersul Primăriei Arad este de neînțeles, având în vedere excedentul de zeci de milioane de euro al Aradului, dar și faptul că de mai bine de două săptămâni, există depus un proiect de către consilierii municipali PSD, care prevede distribuirea gratuită de măști pentru cetățenii din municipiu. Probabil, interimarul Bibarț, trăind în lumea Facebook-ului, are impresia că toată lumea câștigă la fel de bine ca el.

Spre deosebire de Călin Bibarț, în țară există reprezentanți ai administrațiilor locale și județene care înțeleg ce se întâmplă în jurul lor și care distribuie gratuit măști de protecție pentru cetățeni. Cel mai bune exemplu îl avem la Oradea, unde Prefectura a anunțat că peste 50.000 de măşti de protecţie şi 8.000 de pachete cu şerveţele biocide vor fi distribuite gratuit către aproximativ 25.000 de persoane de peste 65 de ani. La noi, prefectura se ocupă cu demolarea teraselor. Avem un alt exemplu la Satu Mare, unde primăria împarte gratuit 89.500 de măști, același lucru se întâmplă la Deva, Lugoj, Reșița și în multe alte municipii din vestul țării și nu numai, inclusiv în București.

Senatorul Mihai Fifor a solicitat public, încă o dată, ca primarul Bibarț să țină cont de proiectul consilierilor PSD și să-l supună aprobării CLM, iar arădenii să beneficieze de măști gratuite.

„Cionca, Bilcea, Bibart…pricepeti ceva din exemplul Primariei Capitalei? Pricepeti ca se poate si altfel decat sa dispretuiesti si sa jecmanesti cetateanul? Dincolo de averile voastre uriase, pricepeti ca in Arad sunt oameni care nu isi permit sa dea 1,5 lei pe o masca VANDUTA de Compania de Transport, ca sa se urce in tramvai? Si alti bani pe o masca pentru a intra la Kaufland sau la Lidl?

De o luna va cerem public sa dati gratuit masti cetatenilor defavorizati din Arad, pentru ca aveti bani suficienti in buget. Nu poti obliga, daca nu sprijini!!! Pentru asta sunteti platiti din banii nostri. Pentru a gasi solutii in favoarea celor care va platesc voua salariile din taxe si impozite.

De o luna am depus proiectele cu masti gratuite pentru cetateni la Primarie si la Consiliul Judetean!!! O luna!

Sa dati mii de masti cu sigla PNL ati avut bani, dar sa dati masti suportate din bugetele Primariei si Consiliului Judetean, nu. Asta arata cat va pasa de fapt de aradeni. Daca nu va iese voua nimic, va doare in cot!

Ciona, Bilcea, Bibart, incetati campania electorala pe seama aradenilor in nevoie! Incetati sa mai sifonati banul public! Luati masuri pentru ca nenorocirea asta de la Arad sa ia sfarsit! Dati masti gratuit oamenilor in nevoie!!!“, scrie Fifor pe pagina sa de Facebook.

 

Facebook Comments