Bianca Rus vrea să slăbească peste 30 de kilograme

by Dana B.

Bianca Rus a luat o decizie importantă la început de an.Bruneta a ales o metodă inedită pentru a scăpa de kilogramele în plus. Aceasta nu vrea să își micșoreze stomacul.

Bianca Rus  vrea să îşi pună un balon gastric cu ajutorul căruia vrea să slăbească peste 30 de kilograme.

„Îmi doresc tare mult să îmi fac o intervenţie la stomăcel, să mai dau jos din kilograme. Pentru sănătatea mea în primul rând. Nu vreau să îmi tai stomacul. Vreau să apelez la un doctor care să îmi pună un balon în stomac. 15-20 de minute durează intervenţia, fără bisturiu, fără risc, doar cu grijă mare după la mâncat”, a spus Bianca Rus la tv.

„Eu stau bine cu dragostea, sunt împlinită. Mă împlineşte şi pe sistem nervos. De câte ori mă enervez mă duc la frigider şi… Eu mă mărit şi dacă slăbesc, şi dacă nu slăbesc. El vrea. M-a cerut da. Suntem fericiţi. Anul ăsta o să facem nunta. Mâine merg la doctor pentru balon. Am nişte emoţii. Tremur. Nu dorm noaptea, mă gândesc foarte mult la chestia asta.  Îmi place, m-ar plăcea să ajung la 50 de kilograme. Acum am peste 80. Regret că nu am făcut mai demult chestia asta, am ţinut tot felul de diete.  După nuntă mă mut cu iubitul meu”, a mai spus Bianca Rus, care în toamna anului trecut a mărturisit că a fost cerută în căsătorie.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments