Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus din nou „adio”

by Cristian Dobre

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus din nou „adio”. La scurt timp după ce a confirmat despărțirea, în exclusivitate pentru Spynews.ro, blondina îi aruncă „săgeți”, în public, afaceristului. Iată ce mesaj subtil a postat pe Internet!

Of… tare încurcate mai sunt căile dragostei! Cel puțin în cazul lor! După o serie lungă de despărțiri și împăcări, atunci când fanii credeau că în sfârșit lucrurile merg mai bine ca niciodată între ei, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit.

Ce săgeți îi aruncă Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, după ce a confirmat despărțirea
Cea care a pus punct relației a fost Bianca Drăgușanu. Focoasa blondă a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, că a decis să încheie relația cu Alex Bodi pe data de 1 septembrie, chiar în ziua în care aceștia împlineau 2 ani de relație.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu, în urmă cu câteva zile.

Tot atunci, Bianca Drăgușanu ne-a declarat că nu mai vrea să fie asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face fostul ei partener, dar a ținut să-i mulțumească lui Alex Bodi pentru relația frumoasa pe care au avut-o.

„Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, ne-a mai spus ea.

Blondina, mesaj subtil pe Internet
Acum, la câteva zile după ce a confirmat despărțirea, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj pe Instagram, ce pare să-i fie adresat lui Alex Bodi. Mai exact, vedeta a postat o imagine cu o leoaică, în spatele căreia se afla un leu, cu un text foarte puternic.

„Nu contează ce se află în fața ei, pentru că știe cine se află în spatele ei”, este mesajul distribuit de Bianca Drăgușanu la InstaStory.

Sursa: spynews.ro

 

Facebook Comments