Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pregătesc de nuntă

by Adrian Topor

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pregătesc de nuntă, însă nu au stabilit data exactă când va avea loc evenimentul. Un lucru este însă clar: vedeta știe cum vor arăta rochiile de mireasă.

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă.

M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore, mă schimb în alta, mai petrec 3 ore, mă schimb în alta”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars, potrivit Spynews. De asemenea, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă pe care o va purta la biserică.

„La biserică, va fi cu mâneci, că eşti totuşi în biserică. Dansul mirilor o să-l fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor”, a completat vedeta, potrivit sursei citate. Și momentul cu furatul miresei a fost pus la punct de Bianca Drăgușanu. Vedeta a explicat cum se va desfășura totul.

„Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visurile femeilor. Cu siguranţă voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am”, a mai spus blondina.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments