Bianca Drăgușanu și Alex Bodi dau semne de împăcare la o săptămână după divorț

by Cristian Dobre

La aproape o săptămână după ce au divorțat, Bianca Drăgușanu susține că este sunată insistent de fostul ei soț, iar acesta își dorește să se împace cu ea. Chiar dacă a fost bătută de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu ar spune nu la o împăcare.

„Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot. Mai mult decât atât, pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.

Alex Bodi vrea să încheie scandalul cu Bianca

Afaceristul pare că nu vrea să renunțe la vedetă. Alex Bodi a recunoscut că a sunat-o pe Bianca Drăgușanu și i-a zis să se împace cu ea. „Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii.

De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate”, a declarat Alex Bodi.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments