Bianca Drăgușanu și-a cumpărat Rolls Royce

by Cristian Dobre

Bianca Drăgușanu continuă să-și uimească toți fanii! După ce a făcut o aroganță uriașă, cumpărându-și un Rolls Royce, celebra blondină i-a transmis un mesaj milionarului turc Cengiz Şıklaroğlu! Iată ce inel poartă vedeta!

Bianca Drăgușanu este o divă din cap până-n picioare! Frumoasa blondină a demonstrat că-și poate permite orice și să facă aroganță după aroganță. Așadar, nu este de mirare că vedeta stârnește multă invidie în rândul tururor doamnelor și domnișoarelor, având în vedere faptul că multe dintre ele nici măcar nu îndrăznesc să viseze la viața pe care o are fosta soție a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat Rolls Royce

În urmă cu câteva ore, Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, v-a prezentat în exlusivitate mai multe imagini cu cele mai noi achiziții ale blondinei. Atunci, reporterii noștri v-au informat că Bianca Drăgușanu a scos din buzunar zeci de mii de euro doar pentru a-și face pe plac.

Mai exact, focoasa blondă a cheltuit o avere pentru a-și cumpăra două mașini de lux. Este vorba despre două adevărate bijuterii pe patru roți: un Rolls Royce și un GLE Coupe. Acest lucru i-a luat prin surprindere pe fani, știindu-se că diva e în plin scandal cu Alex Bodi, mulți dintre admiratorii ei așteptându-se ca aceasta să fie afectată de acest lucru.

Diva, mesaj pentru Cengiz Şıklaroğlu

Ei bine, Bianca Drăgușanu a demonstrat din nou că nu s-a lăsat afectată în urma discuției cu fostul ei soț, făcând un alt gest uluitor! Frumoasa divă și-a filmat mâna, iar admiratorii au putut observa cu ușurință că pe unul dintre degetele ei se afla un inel cu „baby girl”. Ceea ce le-a atras și mai multe atenția internauților a fost faptul că fosta lui Alex Bodi l-a etichetat pe milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu, lucru ce i-a făcut pe fani să-și ridice semne de întrebare.

Facebook Comments