Betty și-a liniștit fanii

by Cristian Dobre

Fiica lui Florin Salam le-a dat motive de îngrijorare tuturor admiratorilor de pe rețelele de socializare, după ce le-a povestit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Betty a făcut mai multe filmulețe prin care le-a povestit ce durere resimte încă de la prima oră!

Așa tată, așa fiică! Pentru că i-a moștenit talentul incontestabil al faimosului ei părinte, fiica lui Florin Salam este acum una dintre cele mai iubite cântărețe din România și nu numai. Frumoasa artistă are o voce superbă prin care reușește să umple săli întregi de spectacole sau să se claseze pe primele locuri în Trending, pe YouTube.

Așadar, nu este de mirare că Betty Blue are sute de fani, atât în țară, cât și în străinătate. Nu o spunem doar noi, ci și numărul uriaș de urmăritori cu care se poate lăuda pe rețelele de socializare, admiratorii ei urmărindu-i activitățile zilnice.

La rândul ei, nici fiica lui Florin Salam nu-și neglijează fanii. Ba din contră, frumoasa cântăreață nu-i lasă să scape nicio nouă informație despre ea, având grijă să le povestească despre situațiile plăcute sau mai puțin plăcute din viața ei.

Fiica lui Florin Salam simte o durere în gât

Recent, fiica faimosului manelist i-a îngrijorat pe fani. Dis-de-dimineață, Betty Blue a luat legătură cu admiratorii ei printr-un filmuleț prin care le-a povestit că resimte o durere mare în gât, motiv pentru care vocea ei este așa de răgușită, un altul fiind faptul că așa este de fiecare dată după ce se trezește.

„Bună dimineața! Știu, cam târziu, dar m-am trezit. Probabil vă întrebați de ce am vocea atât de răgușită sau de ciudată. De obicei, când mă trezesc așa am vocea, dar mă doare și gâtul foarte tare”, a transmis fiica lui Florin Salam la InstaStory.

Betty și-a liniștit fanii

Pentru că nu voia să-i panicheze, fiica lui Florin Salam i-a liniștit însă imediat pe internauți, spunându-le să rămână calmi, pentru că, din fericire, este bine.

„Rămâneți calmi. Sunt bine :)”, a continuat Betty pe rețeaua socială.

Sursa: spyneus.ro

Facebook Comments