Ben Affleck și Matt Damon lucrează la un nou film

by Cristian Dobre

Ben Affleck și Matt Damon vor lucra din nou împreună la un nou film, după ce, în urmă cu peste 20 de ani, și-au făcut debutul la Hollywood în aceeași manieră. Cei doi, care sunt prieteni apropiați încă din copilărie, vor colabora de această dată pentru a prezenta un mare caz de escrocherie la restaurantele McDonald’s, scrie E-News.

Rolul principal, cel al escrocului Jerome Jacobson, va fi jucat de Matt Damon, în timp ce Affleck va fi regizorul peliculei, care prezintă povestea unei escrocherii în urma căreia s-ar fi obținut 24 de milioane de dolari prin manipularea aşa-numitului Monopoly McDonald’s, un joc promoţional al gigantului de fast food.

Cei doi prieteni vor fi producătorii filmului, prin intermediul casei de producție The Pearl Street, în timp ce Paul Wernick şi Rhett Reese vor scrie scenariul, pe baza articolului ‘How an Ex-Cop Rigged McDonald’s Monopoly Game and Stole Millions’, semnat de ziaristul Jeff Maysh, pentru portalul The Daily Beast.

Ben Affleck și Matt Damon sunt cei mai buni prieteni, încă din copilărie, și au debutat împreună la Hollywood cu filmul ‘Good Will Hunting’ (1997), pentru care au câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original.

Potrivit Deadline, povestea despre această mare escrocherie adusă McDonald’s a suscitat un amplu interes la Hollywood: studioul Universal a vrut să cumpere drepturile pentru actorul Kevin Hart; Warner Bros. a intenţionat acelaşi lucru pentru scenariştii John Requa şi Glenn Ficarra şi actorul Steve Carell, iar Netflix şi-a propus să facă un film cu Robert Downey Jr., pe care să-l implice şi ca producător.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments