Ben Affleck are o nouă iubită

by Dana B.

Ben Affleck are o nouă iubită, iar relația pare să fie serioasă, căci acesta nu se ascunde de ochii presei. El are o relație cu Lindsay Shookus, un producător al emisiunii „Saturday Night Live”. Relația lor ar fi început însă în 2013, când amândoi erau căsătoriți, iar Jennifer Garner a aflat despre această aventură a soțului ei doi ani mai târziu, respectiv în 2015, scrie revista People.

La câteva luni după ce a divorțat oficial de Jennifer Garner, Ben Affleck a apărut cu noua sa iubită, Lindsay Shookus (37 de ani), producătoare la emisiunea „Saturday Night Live“. Cei doi au fost fotografiați în ultimele zile de mai multe ori împreună.

Cei doi ar fi început o relaţie în 2013, atunci când Ben Affleck era căsătorit cu Jennifer Garner, iar Lindsay Shookus era și ea într-un mariaj. Potrivit unei surse citate de revista People, cei doi ar fi avut întâlniri secrete de fiecare dată când se aflau în New York.

„Amândoi îşi înşelau partenerii aşa că erau foarte atenţi cu asta. Jen şi soţul lui Shookus au aflat despre asta aproape în acelaşi timp”, câţiva ani mai târziu, a afirmat o sursă. Astfel, Jennifer Garner ar fi aflat de relația lui Ben Affleck în 2015, după doi ani.

De altfel, în același an cei doi au decis să se despartă, după zece ani de căsnicie. Au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor – Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani. O altă sursă apropiată de Affleck și Garner susține însă că actorul și Lindsay
„nu s-au întâlnit cât timp au fost căsătoriţi. Ei au început să iasă împreună după ce s-au separat”.

Cu toate acestea, Jennifer Garner nu ar fi tocmai fericită cu noua sa relație. „Ar fi fost mai ușor pentru ea dacă Ben s-ar fi întâlnit cu o persoană pe care Jen nu o cunoaște”, a spus o persoană apropiată de actriță. Ea a spus că va rămâne în continuare în relații amicale cu Ben, de dragul copiilor.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments