Belodedici, fără permis de conducere după meciul de adio al Generației de Aur. A fost prins băut la volan

by Andreea Radu

Miodrag Belodedici, unul dintre foștii mari internaționali români, a rămas fără permis de conducere, imediat după meciul de adio al Generației de Aur, disputat împotriva echipei Legendelor Lumii (3-2). Miodrag Belodedici (60 de ani) a rămas fără permis de conducere, după meciul de retragere a Generației de Aur.
Fostul mare internațional a plecat în jurul orei 03:00 de la petrecerea foștilor mari fotbaliști și, după o ”urmărire cu girofarurile pornite”, a fost oprit de Poliție. După ce a fost oprit de filtrul poliţiei, lui Miodrag Belodedici i-a fost pus etilotestul, care a dat un rezultat pozitiv, astfel că i-a fost reținut carnetul de conducere pentru 90 de zile, scrie antena3.ro.
„La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul autovehiculului a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML.
Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1485 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate