Belgia şi Anglia au debutat cu victorii, la Cupa Mondială

by Sorin Haut

Selecţionata Angliei a învins greu reprezentativa Tunisiei, cu scorul de 2-1 (1-1), pe Volgograd Arena, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Naţionala Albionului a smuls victoria în prelungiri, adusă de dubla lui Harry Kane (11, 90+1), după ce tunisienii egalaseră prin Ferjani Sassi (35 – penalty).

În celălalt meci al grupei, Belgia a dispus cu 3-0 de Panama. Belgienii s-au impus clar în faţa unei debutante la Cupa Mondială, prin golurile marcate de Dries Mertens (47) şi Romelu Lukaku (69, 75), o contribuţie la limitarea scorului având şi portarul panamez al lui Dinamo Bucureşti, Javier Penedo.

Următoarele meciuri vor avea loc sâmbătă 23 iunie, Belgia – Tunisia, la Moscova (stadionul Spartak), şi duminică 24 iunie, Anglia – Panama, la Nijnîi Novgorod (stadionul Nijnîi Novgorod).

Într-un alt meci, Suedia a învins reprezentativa Coreei de Sud cu scorul de 1-0 (0-0), pe stadionul din Nijnîi Novgorod, în Grupa F a Cupei Mondiale. Suedia a obţinut o victorie meritată, dintr-un penalty transformat de Andreas Granqvist (65), după un meci în care coreenii nu au tras niciun şut pe poartă.

În celălalt meci al grupei, Mexicul a învins campioana mondială Germania cu 1-0. Următoarele partide din grupă vor avea loc sâmbătă 23 iunie, Coreea de Sud – Mexic, la Rostov pe Don (Rostov Arena), şi Germania – Suedia, la Soci (stadionul Fişt).

AGERPRES

Facebook Comments