Becali vrea un nou arădean la FCSB! ”L-am sunat pe Rădoi”

by Sorin Haut

Gigi Becali (60 de ani) a pus ochii pe Adrian Petre, atacantul naționalei U21, legitimat la Esbjerg. Patronul FCSB s-a interesat de situația internaționalului de tineret și după ce a aflat că trebuie să achite 3 milioane de euro a bătut ușor în retragere.

Așa că a simțit nevoia să se intereseze în altă parte de valoarea fotbalistului, așa că l-a sunat direct pe Mirel Rădoiselecționerul tricolorilor mici.

”Vreau să-l iau pe Adrian Petre. Mi-au cerut 3 milioane de euro pe el. E mult 3 milioane… Nu îl știu, asta e problema mea. Să îl iau numai așa că este selectat? L-am sunat pe Rădoi, că să îmi spună, că Rădoi ar putea să îmi spună multe despre el, dar nu îmi răspunde”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Patronul roș-albaștrilor nu s-a lăsat, după ce a văzut că Mirel Rădoi nu-i răspunde și i-a trimis și un mesaj sms, care, cel mai probabil, la încurcat și mai mult pe selecționer, care nu știe exact de ce a fost căutat de nașul său.

„I-am dat mesaj lui Rădoi și i-am zis: ’răspunde-i lui Nașu’, dacă vrei să te califici cu Germania! Nu vrea să îmi răspundă”, a completat, Becali, râzând, în stilu-i personal. (digisport.ro)

Facebook Comments