Becali îl vrea pe golgheterul UTA-ei: “Mi-au cerut 600 de mii de euro”

by Sorin Haut

Gigi Becali, finantatorul Stelei, spune ca va negocia astazi mai multe mutari, existand sanse ca unele dintre acestea sa se concretizeze. Patronul formatiei ros-albastre a vorbit la Ora Exacta in Sport, la Sport.ro, pe seama acestui subiect.

Becali a dezvaluit ca s-a interesat de Adrian Petre, de la UTA, insa oficialii formatiei aradene au cerut 600.000 euro pentru atacant. Aceasta a mai spus ca este interesat sa-l achizitioneze pe Olimpiu Morutan, de la Botosani, insa ar dori sa-l lase pe acesta sa mai joace in sezon la formatia moldoveana.

„Astazi este o zi importanta pentru cateva transferuri. Avem niste discutii, e posibil sa luam si niste hotarari. E posibil sa facem mult sau sa nu facem nimic!

Deac este o tinta, da. Dar el a semnat cu CFR si il putem lua doar daca ne intelegem cu CFR. Sunt dispus sa ii platesc CFR-ului o suma de bani.

Ne intereseaza si Morutan, dar el e un jucator de viitor. Daca l-as cumpara, l-as lasa acolo sa joace inca un an.

UTA a cerut 600.000 pe Adrian Petre si am spus ca este prea mult pentru un jucator de liga a doua acum. El a marcat un gol in finala asta din weekend, dar nu e asa relevant”, a spus Gigi Becali, finantatorul FCSB, la Ora Exacta in Sport.

In varsta de 19 ani, Adrian Petre a marcat 26 de goluri in 28 de meciuri pentru UTA in acest sezon al ligii secunde.

Sursă: digisport.ro

Facebook Comments