Becali i-a stabilit un nou preţ arădeanului Man! Feyenoord, cea mai insistentă

by Sorin Haut

18 milioane de euro ar fi suma pe care patronul FCSB ar solicita-o pentru Dennis Man, care alături de Florinel Coman este cel mai curtat fotbalist al lui Gigi Becali în această vară. Conform presei italiene, Atalanta şi Sampdoria sunt pe urmele arădeanului, dar cei mai insistenţi par a fi olandezii de la Feyenoord. Steven Berghuis (mijocaș, 28 de ani) și Orkun Kokcu (mijlocaș, 19 ani), doi dintre jucătorii importanți ai echipei, sunt foarte aproape să plece, iar conducerea trebuie să facă rapid anumite transferuri.

„Întrebarea care se pune acum este dacă Feyenoord dorește să stabilească un nou record de plată pentru club în cazul fotbalistului român. Între timp, cu Sampdoria și Atalanta care-l doresc pe jucător, există o concurență serioasă din partea Seriei A. Trebuie ca FCSB să aplice un preț mai scăzut dacă vrea să îl vândă pe Man”, scrie www.soccernews.nl.

Până acum Feyenoord n-a plătit niciodată mai mult de 7 milioane de euro pe un jucător pe care l-a transferat. Man a jucat în acest sezon 26 de meciuri în toate competiţiile, marcând şapte goluri şi fiind autorul a patru pase decisive. Înainte de apariţia pandemiei de coronavirus, Becali visa să îl vândă pe Dennis Man cu 20 de milioane de euro.

 

Facebook Comments