Becali anunţă transferul lui Man! Arădeanul, pentru 15 milioane în Premier League?

by Sorin Haut

Sursele Sport.ro şi ProSport susțin că echipa britanică Norwich City, ultima în Premier League, este gata să pună pe masă 15 milioane de euro pentru a-l transfera pe Dennis Man, arădeanul de la FCSB! Totuşi, impresara Anamaria Prodan neagă că ar fi vorba de clubul respectiv, confirmând însă că suma vehiculată de Gigi Becali este reală. Patronul echipei bucureştene anunţă că mutarea se face joi sau vineri. De Man s-au interesat o serie de echipe din Europa, iar vara acestui an poate aduce pasul mult dorit de fostul atacant al UTA-ei. De altfel, „Bătrâna Doamnă” poate profita şi ea de pe urma afacerii, având procent dintr-un eventual transfer:

„Sub 15 milioane nu va pleca, nu las nici măcar cinci bani, plus procent. Și cum nu mă pricep eu la fotbal, nu ştiu să fac nici management. Uite aşa iau eu 15 milioane de euro. Să ia ei campionatul şi eu să-l dau pe Man şi să iau 15 milioane, aşa cum sunt eu fraier. Că distrug echipa. Să ia ei campionatul, să dea prime la jucători, 2.000.000. Eu să nu-l iau şi să iau 15 milioane pe Man”, a afirmat Becali.

Norwich City nu se regăsește în campionatul englez şi este ca şi retrogradată în Championship. Pe ultimul loc, cu doar 21 de puncte, Norwich are mult de recuperat în faţa lui Bornemouth şi Aston Villa, ambele cu 27 de puncte și Watford, 31.

Facebook Comments