BC Valbon încearcă, prin echipa de juniori, să renască baschetul masculin arădean

by Sorin Haut

BC Valbon încearcă să renască baschetul masculin arădean, cel care prin West Petrom cucerea acum mai bine de 20 de ani două titluri naționale la nivel de seniori și reprezenta România în cupele europene.

Prezentul este însă departe de acele performanțe, în Arad punându-se accent mai mult pe fete. Totuși, clubul condus de profesoara Valeria Bondor se străduiește să crească jucători și la masculin, unde echipa de juniori I, pregătită de Valeria și Bogdan Bondor, a susținut duminică al doilea meci din cadrul Grupei 5, grupa B valorică, obținând un nou succes: 112-60 cu mai vechea cunoștință LPS Cetate Deva. În prima etapă, BC Valbon Arad a învins în deplasare pe CSU Brașov, scor 58-49. Următorul joc al arădenilor este programat în 5 februarie, la Sibiu.

Alături de echipele menționate, în aceeași serie din cadrul campionatului Under 18 mai sunt prezente formațiile: Amicii Pitești, CSȘ Mediaș și LPS Târgu Mureș, sistemul de desfășurare fiind „fiecare cu fiecare”, tur-retur. De remarcat că BC Valbon Arad mai are înscrise în competițiile naționale ale FR Baschet echipele de categoria Under 14, feminin și masculin.

Facebook Comments