Băutura naturală mai puternică decât chimioterapia

by Cristian Dobre

Băutura aceasta complet naturală are renumele în medicina naturistă de a fi de 10.000 ori mai puternică decât chimioterapia.

Graviola este fructul care crește în condiții de climă tropicală, iar beneficiile sale au fost demonstrate. Studiile științifice efectuate pe frunze, fruct și coajă de graviola au demonstrat proprietăți curative excepționale în cazul multor boli grave.

Extractul de graviola și-a dovedit eficiența în cazul tratamentelor anti-cancer, au fost dovedite proprietățile antiinflamatorii, antioxidante, care au îmbunătățit considerabil sănătatea cardiovasculară. Se pare că beneficiile pentru sănătate ale graviolei sunt extrem de puternice și variate.

Fructul de graviola are gust dulce și conține multe semințe negre. Unele persoane au spus că graviola are un gust între ananas și căpșună.

Fructul conține o cantitate semnificativă de vitamine B1 și B2, dar și vitamina C, însă cel mai important lucru este potențialul său uriaș anticancerigen.

Studiile medicale arată că frunzele, semințele, rădăcina și fructul conțin peste 100 substanțe acetogenine, cu efecte antitumorale.

Acetogenii au remarcabile calități de a bloca procesele enzimatice care au loc numai in membrana celulelor cancerigene. Aceasta substanță este otrăvitoare doar pentru celulele cancerigene, nu și pentru cele sănătoase.

Un studiu din 2017 spune că peste 200 de fitochimicale din graviola au potențial terapeutic, printre care antimicrobian, antiviral, antiinflamator, antioxidant.

În 2014, cercetătorii din India au semnalat proprietățile anticancerigene ale graviolei.

Un alt studiu efectuat în 2016 a înregistrat rezultate spectaculoase în experimentele efectuate pe șoarecii de laborator, inocularea cu graviola ducând la oprirea în evoluție a cancerului de sân.

Jurnalul ”Cercetarea Cancerului de Sân” a publicat în 2014 un caz al unei paciente cu cancer de sân care a consumat infuzie din 12 frunze de graviola zilnic, alături de chimioterapie. După ce a terminat chimioterapia, a băut în continuare ceai de graviola, iar starea nu i s-a mai agravat.

Alte studii au confirmat beneficiile graviolei în alte tipuri de cancer: de col, de prostată, de piele, de plămâni, de colon, pancreatic, de sânge sau de ficat.

Graviola accelerează imunitatea și are proprietăți antiinflamatorii.

Care sunt și alte proprietăți miraculoase ale graviolei, descoperite de oamenii de știință de-a lungul timpului:

  • Poate combate simptomele diabetului. Oamenii de știință au constatat scăderea nivelului glicemiei la șoarecii de laborator și ale nivelului colesterolului.
  • Proprietăți anti-hipertensive
  • Graviola poate îmbunătăți sănătatea cardiovasculară
  • Poate reduce depresia
  • Stimulează sănătatea hepatică
  • Are capacitatea de a elimina paraziții intestinali
  • Poate fi chiar și un insecticid natural și puternic, cu eficacitate dovedită în eliminarea țânțarilor.
  • Graviola grăbește vindecarea rănilor.
  • Stimulează fertilitatea masculină
  • Poate ajuta la vindecarea ulcerului gastric

Cum se face ceaiul miraculos

Puneți 2, 3 frunze de graviola într-un ibric atunci când apa dă în clocot. Lăsați la infuzat 10-20 minute și beți pe parcursul întregii zile 2, 3 căni.

Cu cât sunt mai grave bolile, cu atât crește cantitatea de frunze. Nu consumați decât la sfatul medicului, dacă sunteți diabetic sau hipertensiv. NU se recomandă gravidelor, întrucât nu există studii care să fi monitorizat eventuale efecte secundare în sarcină.

Nu se combină cu antidepresive, au existat efecte secundare în aceste cazuri.

 

Sursa: doctorul zilei.ro

Facebook Comments