Băut și fără permis, un tânăr a intrat cu mașina într-un autoturism parcat

by Andreea Radu

Polițiștii orașului Lipova au fost sesizați, în noaptea de 8/9 februarie a.c., despre un eveniment rutier fără victime, în localitatea Zăbrani. Din primele cercetări, a reieșit că un arădean de 21 de ani, care nu deține permis de conducere, ar fi condus un autovehicul în localitate, acroșând un alt autovehicul, parcat. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
În ziua de 8 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat un arădean de 43 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe D.N. 79, în afara municipiului, fără a deține permis de conducere. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibațe alcoolică de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Cu o îmbibație alcoolică de 0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a mai fost depistat de polițiștii Biroului Rutier, un arădean de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii.
În toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei, cei în cauză fiind cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Facebook Comments