Bătaie în trafic, între şoferul unui microbuz şi pasagerul unei maşini, pe strada Voinicilor

by Andreea Radu

Un scandal a izbucnit, miercuri, pe strada Voinicilor, în apropiere de pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din municipiul Arad, între şoferul unui microbuz şi pasagerul unei maşini. Un poliţist care se afla în zonă, întâmplător, a încercat să aplaneze conflictul şi a solicitat intervenţia colegilor săi, însă cei doi au continuat să se lovească. Poliţiştii au deschis dosar penal.
”Din cercetări, s-a stabilit că, pe banda 1 de circulaţie, spre str. Renaşterii, era oprit un microbuz, iar conducătorul auto avea o discuţie cu pasagerul unui alt autoturism, care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma unui schimb de replici, cei doi bărbaţi ar fi coborât din vehicule şi şi-ar fi aplicat mai multe lovituri, fiind despărţiţi de ofiţerul de poliţie, aflat în timpul liber”, a precizat IPJ Arad.
Ulterior intervenţiei poliţistului, şoferul microbuzului, un bărbat din Arad, de 44 de ani, s-a îndreptat spre maşina din care coborâse, iar celălalt bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Arad, a continuat să adreseze injurii şi jigniri la adresa celor de faţă, şi a lovit, din nou, atât bărbatul de 44 de ani cât şi microbuzul.
Cu toţii au fost duşi la poliţie, pentru audieri.

Facebook Comments