Baschetbalistele U15 de la CSȘ Gloria s-au impus pe linie la turneul semifinal de la Cluj

by Sorin Haut

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Cluj a fost zilele trecute gazda celui de-al doilea turneu semifinal al Grupei B2 din cadrul Campionatului Național de baschet feminin U15. Fetele de la CSS Gloria Arad au obținut trei victorii din tot atâtea meciuri: 77-45 cu ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, 59-24 cu ACS Wildcats Baia-Mare și 67-27 cu CS Universitatea Cluj Napoca.

“Am reușit din nou un turneu bun, în care am rulat întreg lotul. Am demonstrat că suntem o echipă bună și marele regret e că nu am avut și puțin noroc pentru a intra în Final 8 la această categorie de vârstă. Ne vom pregăti pentru a face jocuri cât mai bune și pentru a câștiga Turneul Final B, ce va avea loc la Dej în perioada 29.02-03.03.2024. Mulțumim părinților și domnișoarei psiholog Andra Ilieș. Am fost bucuroși că am putut să fim prezenți și în tribunele BT Arena, unde a avut loc Cupa României 2023-2024 la baschet masculin, un spectacol pentru toți iubitorii de baschet din țara noastră”, a declarat profesorul echipei arădene, Cristian Bondor.

El a mizat la acest turneu pe: Alexandra-Natalia Bochiș, Teodora-Antonia Pantea, Thara Sophia Cohan, Daria Terec, Valea Blanca, Daria-Andreea Spinean, Elena Hotăran, Maria Iaszbinscky, Eva Maria Roman, Antonia Maria Tat, Oana Alexandra Treitli și Patricia Gabor.

Facebook Comments