Bărbatul care și-a „adjudecat“ 6.000 de euro de la un bancomat din Timișoara, fără să fie banii lui, a fost prins

by Adrian Pavel

Bărbatul care, în urmă cu câteva săptămâni, a furat 6.000 de euro din ATM-ul unei bănci din Timișoara a fost găsit. A recunoscut fapta și a înapoiat banii păgubitului.

„Polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat persoana, care a sustras 6000 de euro din fanta bancomatului, de la o unitate bancară din Timișoara.Este vorba de un bărbat, în vârstă de 41 de ani din Timișoara,care a recunoscut fapta și a predat banii persoanei vătămate”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Polițiștii le-au mulțumit timișorenilor care au contribuit la descoperirea bărbatului.

Luna trecută, pe 26 octombrie, bărbatul, care purta ochelari și mască de protecție, a intrat în holul unei bănci din Timișoara, și-a scos portofelul și a mers la unul din bancomate. Fiindcă aparatul nu funcționa s-a mutat la cel de-al doilea. În fanta din care ies banii din ATM, a văzut un teanc de bancnote.

Omul a pus mana pe bani, i-a bagat rapid in rucsacul pe care il avea si a iesit din banca fara sa mai scoata vreo suma de pe propriul card.

Suma de bani luată de individ este de 6000 de euro și fusese depusă de un alt client al băncii, o studentă străină, cu puțin timp înainte, însa automatul a respins operatiunea, iar aceasta nu si-a dat seama si a plecat lăsând teancul în fanta bancomatului.

Politistii au pornit în căutarea bărbatului care și-a însușit suma de bani și chiar i-au rugat pe cei care îl puteau recunoaște ori aveau informatii despre el sa anunte cea mai apropiată sectie de politie sau să sune la 112, potrivit opiniatimișoarei.

Facebook Comments