Bărbat debarcat de polițiști din avion, după ce a refuzat să poarte mască, la Cluj

by Andreea Radu

Un bărbat a fost debarcat de polițiști dintr-un avion cu ruta Cluj – Londra, după ce a refuzat să poarte masca de protecție. Incidentul a cauzat întârzierea zborului, scrie antena3.ro.
Un individ de aproximativ 40 de ani a fost protagonistul unui scandal de proporții, într-un avion cu ruta Cluj – Londra. Acesta a ignorat cererile personalului de la bordul aeronavei și a refuzat să folosească masca de protecție.
”În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o să avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam,” a povestit unul dintre pasageri pentru Cluj24.ro.
”Nu eram foarte atent la ce se întâmplă, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec zece minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: „haideţi dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!”. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască,” a adăugat.
Incidentul a cauzat întârzierea zborului. Oamenii legii au fost solicitați să intervină, dar nu au reușit să-l convingă să se supună legii. Polițiștii l-au dat jos din avion, în aplauzele celorlalți pasageri.
„Între timp, una din însoţitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniştească, spunând că poliţia a fost sesizată şi că în curând îl vor da afara dacă va refuza în continuare să respecte legea. Îşi face apariţia şi un echipaj de poliţie, care în prima fază încearcă să îl convingă pe bărbat să îşi poarte masca, dar dupa câteva refuzuri, l-au poftit afară din avion, pe la ora 21:20, moment în care toată lumea a aplaudat, fericită că poate porni la drum,” a mai relatat pasagerul respectiv.

Facebook Comments