Bărbat de 42 de ani, prins la PTF Nădlac II cu permis de conducere fals

by Cristian Dobre

 Știri Arad. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean român care a prezentat la control un permis de conducere fals.

  În data de 08.02.2020, în jurul orei 17.00 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român B.M., în vârstă de 42 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere având însemnele autorităţilor din Ucraina.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere din Ucraina, în urma susţinerii unui examen auto.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments