Bărbat de 36 de ani, prins cu permis de conducere fals în vama Nădlac

by Cristian Dobre

Știri Arad. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac  – Nagylak au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere având însemnele autorităţilor din România, fals.

  În data de 20.12.2019, în jurul orei 12.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român G.I., în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism, marca BMW, înmatriculat în Germania.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere având însemnele autorităţilor din România.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. La verificări, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere anulat/retras şi de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments