Bărbat de 31 de ani, prins la PTF Nădlac cu permis de conducere fals

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În data de 16.12.2020, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român P.A., în vârstă de 30 de ani, la volanul unei autoutilitare, înmatriculată în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere care purta însemnele autorităţilor din România.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a obţinut documentul fals de la o persoană necunoscută din România, contra sumei de 3.000 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments