Noi decizii la UEFA. Când se joacă cupele europene şi Islanda – România!

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Oficialii UEFA au susținut o videoconferință în care au luat mai multe decizii cu privire la modul în care trebuie să se desfășoare sezonul competițional atât la nivel de club, cât și la nivel de echipe naționale, în continuare. Inițial, meciul Islanda – România, din barajul pentru EURO 2021, ar fi trebuit să aibă loc pe 26 martie. Din cauza pandemiei de COVID-19, însă, meciul a fost reprogramat pentru 4 iunie. În cele din urmă, conducerea UEFA a decis să amâne din nou toate partidele programate pentru luna iunie și se pare că toate aceste meciuri se vor disputa în toamnă, cel mai probabil în luna septembrie, potrivit germanilor de la ZDF.

Conform postului german ZDF, meciurile din Champions League și Europa League se vor disputa în iulie și august. Inițial, dacă nu ar fi venit criza de COVID-19, finala Champions League era programată să aibă loc pe 30 mai, la Istanbul, pe stadionul Ataturk Olympic.

Ultimul act din Europa League ar fi trebuit să aibă loc pe 27 mai la Gdansk, pe stadionul Energa Gdansk. Finala Europa League a fost amânată pentru data de 24 iunie, în timp ce finala Champions League fusese reprogramată pentru 27 iunie. (digisport.ro)

Facebook Comments